0 product(en) - €0,00
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Mason Pearson

Mason Pearson

Mason Pearson

Regelmatig haren borstelen speelt een belangrijke rol bij het in goede conditie houden van jouw haar. De haarborstels van Mason Pearson stimuleren de hoofdhuid en vergroten de bloedsomloop naar de haarwortels. Sebum – een natuurlijke olie dat wordt aangemaakt door de hoofdhuid aan de basis van elke haar - wordt door het borstelen gelijkmatig verdeeld over het hele haar waardoor het haar sterker en soepeler wordt en een mooie glans krijgt.

Mason Pearson borstels hebben een uniek handgemaakt rubberen kussen voor effectief en efficiënt borstelen. Het handvat van cellulose is hand gepolijst en heeft geen scherpe kanten. Hierdoor liggen de borstels comfortabel in de hand. De handvaten zijn gebaseerd op het originele houten design uit 1885. De borstels zijn gemaakt om extreem lang mee te gaan. De Mason Pearson borstels worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen. Zodat met weinig onderhoud een perfecte service geleverd kan worden!

Welke Mason Pearson haarborstel is het meest geschikt voor jou? Dat hangt natuurlijk van jouw specifieke wensen af. De Mason Pearson Pocket Bristle is het originele model borstel en geschikt voor fijn tot normaal haar. De Mason Pearson Bristle & Nylon borstel heeft pennen van nylon in combinatie met zwijnenhaar. Daardoor is deze extra stevig en daarmee geschikt voor normaal tot dik haar. Op zoek naar een borstel voor dik en stug haar? Dan is de Mason Pearson Handy Bristle & Nylon waar jij naar op zoek bent. Door de extra stevigheid van pennen van nylon en zwijnenhaar krijg je hiermee controle over het stugste haar.

Er is dus voor elk haartype een Mason Pearson borstel! Kijk snel verder welke haarborstel het beste bij jou past.

Er zijn geen producten in deze categorie.