0 product(en) - €0,00
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Kleur

Kleur

Kleur

Indien je op zoek bent naar haarkleuring heb je twee opties: permanente haarkleuring (haarverf) of semi-permanente haarkleuring (kleurspoeling). Tussen haarverf en kleurspoeling zit een groot verschil.

Haarverf wordt voor het verven gemengd met een kleurontwikkelaar (waterstofperoxide). Dit kan 3%, 6%, 9% of 12% zijn. Door de kleurontwikkelaar wordt de haarverf opgenomen door het haar. Het voordeel hiervan is dat de kleur niet snel zal vervagen. Een nadeel is dat je na verloop van tijd uitgroei krijgt. Aangezien haar ongeveer 1 centimeter per maand groeit verven de meeste mensen het haar dan ook elke 4 tot 6 weken.

Een kleurspoeling daarentegen zal geleidelijk vervagen bij elke wasbeurt. Kleurspoelingen worden aangebracht op het haar met een kleurontwikkelaar tussen de1,9% of 6%. Een kleurspoeling geeft over het algemeen meer glans en gezonder haar. Het nadeel is dat je vaker je haar zal moeten kleuren.

Volgens veel van onze klanten is Majirel van L'Oréal of Tinta Color van Keune de beste haarverf. De meest populaire kleurspoelingen zijn de L'Oréal LuoColor en de Wella Color Touch.