0 product(en) - €0,00
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Wella Professionals Koleston Perfect (60ml)

Wella Professionals Koleston Perfect (60ml)

Als het op haarkleuring aankomt is Wella één van de marktleiders met de Koleston Perfect.Wella Koleston Perfect was de eerste crèmekleuring in 1950 en is tot vandaag de dag van onovertroffen kwaliteit dankzij de voortdurende ontwikkeling van Wella. Wella Koleston Perfect staat bekend om de perfecte, intense en levendige kleur in een palet van blond, natuurlijk, bruin, rood en de speciale mix kleuren. Deze haarkleuring biedt perfecte grijsdekking tot 100% van de aanzet tot de punten. Gebruik in combinatie met Welloxon Perfect om de beste kleurresultaten te garanderen.

Wella Koleston Perfect Rich Naturals geeft trendy accenten die het haar nét dat beetje extra geven. Rich Naturals geeft een verfijnde, natuurlijke uitstraling.

Wella Koleston Perfect Pure Naturals van lichten blondtinten tot glossy zwartnuances. Levensecht en briljante kleuren.

Wella Koleston Perfect Deep Brows zijn mysterieus, geraffineerd en verleidelijk. Wella Koleston Deep Brows geeft een breed scala aan bruintinten: elegenat en energiek of sunsueel en naturel. Glossy chocoladenuances of koele tonen voor een verleidelijke elegantie.

Wella Koleston Perfect Special Blonde geeft ultra-heldere blonde kleuren voor een ongeloofelijke glans met pure resultaten van koel tot warm. Veilig oplichten tot 5 niveau's zonder de natuurlijke zachtheid en glans van het haar in gevaar te brengen.

De Wella Koleston Perfect Special Mix is provocatief, creatief en uniek. Met de Koleston Special Mix in huis beschik je over een uitgebreid, geraffineerd kleurpalet waarmee je je creativiteit de vrije loop kan laten voor intense, dramatische effecten. Pure mixtonen om extra intensiteit toe te voegen, een kleur aan te passen of beide.

De adembenemende Wella Koleston Vibrant Reds geven een volledig spectrum van levendige roodnuances, vol drama en persoonlijkheid: van schitterde kopere tot intens rode en violette haarverf.