Berichten

Berichten

1 dagdeel Aanvang: 09:30 Start: 10.00 Einde: 13:00 Kosten GRATIS Voorwaarden: Zelf model meenemen Zelf meenemen (minimaal): verfbakje, verfpenseel, maatbeker/weegschaal en kapmantel Deze workshop is uitsluitend bestemd voor Vitality's klanten. In de ochtend w..
KniptrainingMaximaal 5 personen VOL = VOLModel zelf meebrengenEigen Materiaal meenemen, minimaal: schaar, kam, klemmen, kapmantel en waterspuitKosten: €60 (ex. BTW)Aanvang: 09:00Start: 09:30Einde: 13:00 Tijdens de opfriscursus zal Monie Butter jou begeleiden bij het knippen van een model (zelf meenemen). Leer nieuwe technieken, stel vragen aan een professional of neem die ene klant met specifieke wensen mee! Bestel kniptraining 3 mei 2016..
Let op! Deze actie is verlopen.Tijdens de actieweek van maandag 3 november tot zaterdag 8 november geeft Kappersgroothandel Sarlemijn maar liefst 25% korting op alle producten!Daarnaast is alle haarverf gedurende de actieweek €6 (ex. btw.) per tube en staan er nog een aantal mooie aanbiedingen voor u klaar.Sarlemijn Amsterdam is helemaal verbouwd en uitgebreid van 300m2 tot 500m2. Combineer de actieweek met een kijkje in het nieuwe filiaal aan de van Kinsbergenstraat!Kom snel langs in Purmerend/Amsterdam of bestel online!Voor alle aanbiedingen en meer informatie:Bekijk de hele actiefolder..
How 2 Tribal! Meld je nu aan en stap in wereld van het tribal scheren een snelle en bovenal leuke manier om jezelf te onderscheiden in het kappersvak, een van de meest bekende en meest populaire vormen van kapperskunst. In deze "How 2 Tribal" training leren we je de basic vaardigheden en kunst van het tribal scheren! Een leuke leerzame en bovenal vernieuwende training waarmee je een breder publiek je salon in kan trekken. Voor de workshop neemt u het volgende mee: een model, een nekmes (bij voorkeur Tondeo TM), een kam en een trimmer en/of tondeuse. De workshop wordt verzorgd door de prof..
Vakblad De Kapper is langs geweest in ons filiaal in Purmerend om te kijken hoe de verbouwing uitgepakt is. Zij hebben Remco Sarlemijn, Vincent van Leeuwen en Danny Leijden van Amstel geinterviewd over het filiaal in Purmerend, de webshop, het meubilair en andere zaken. Het artikel dat zij daarna hebben geschreven is gepubliceerd in het septembernummer.Lees het hele artikel hieronder:Eerste 'Sarlemijn September Sale': Purmerend, 16/09Kappersgroothandel / importeur Sarlemijn voltooit rigoreuze bedrijfsvernieuwingEen jaar geleden startte Sarlemijn met het doorvoeren van allerlei veranderingen om..
Bij ons kun je terecht voor diverse keratine producten, allen van zeer hoge kwaliteit en uiteraard zonder het schadelijke ingredient formaldehyde.Keratine Behandeling oftewel Braziliaanse straight is momenteel enorm populair. Het is toepasbaar op kroes, krullend en steil haar Na een intense uitleg over het product pas je tijdens de workshop een keratine behandeling toe op een zelf meegenomen model. Tijdens de workshop leer je om te gaan met YouPro en krijg je adviezen en tips die je direct in de praktijk kan toepassen.De Keratine behandeling is geen vervanger voor een relax/ontkroezings behand..
1 t/m 6 van 6