0 product(en) - €0,00
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Berichten

Sarlemijn in De Kapper

Vakblad De Kapper is langs geweest in ons filiaal in Purmerend om te kijken hoe de verbouwing uitgepakt is. Zij hebben Remco Sarlemijn, Vincent van Leeuwen en Danny Leijden van Amstel geinterviewd over het filiaal in Purmerend, de webshop, het meubilair en andere zaken. Het artikel dat zij daarna hebben geschreven is gepubliceerd in het septembernummer.

Lees het hele artikel hieronder:

Eerste 'Sarlemijn September Sale': Purmerend, 16/09

Kappersgroothandel / importeur Sarlemijn voltooit rigoreuze bedrijfsvernieuwing

Een jaar geleden startte Sarlemijn met het doorvoeren van allerlei veranderingen om het bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst. Dat hele proces is nu nagenoeg volbracht en daarom bracht vaktijdschrift De Kapper een bezoek aan de hoofdvestiging in Purmerend, waar Remco Sarlemijn en zijn team nu al voorbereidingen aan het treffen zijn voor de feestelijke koopzondag op 16 september (9.00 - 17.00 uur). Tijdens deze eerste editie van de "Sarlemijn September Sale" profiteren kappers van mooie acties en aantrekkelijke kortingen.

Sarlemijn heeft twee vestigingen: één in Amsterdam Oud-West en één in Purmerend. Eigenaar Remco Sarlemijn vertelt: "Vorig jaar hebben we in Purmerend een nieuw pand betrokken en het is een enorme klus geweest om het pand zo in te richten als ik het voor ogen had. Nu is dat zo goed als klaar en de inspanningen zijn niet voor niets geweest. We beschikken over een ruim opgezette groothandel, een professionele trainingsruimte, kantoren, een groot magazijn en een meubelshowroom met kappersmeubilair in verschillende prijscategorieën. Voor wat betreft het meubilair zijn we leverancier van het merk Salon Ambience, dat staat voor echt Italiaans design tegen betaalbare prijzen. Vincent van Leeuwen is onze specialist op dit gebied en dus het vaste aanspreekpunt voor kappers wanneer het gaat om de inrichting van hun zaak."


Het shopgedeelte is ruim opgezet en 'professionals only'

Uitgebreid assortiment

Een tweede belangrijke persoon uit het team van Sarlemijn is Danny Leijden van Amstel. Hij is begin deze zomer gestart als Sales Manager. Zijn kerntaak is de verkoop van kappersproducten aan salons plus alles wat daarbij komt kijken. Ook zal Danny met zijn in de afgelopen jaren opgedane kennis betreffende saloninrichting een bijdrage leveren aan het assortiment kappersmeubilair. Wat betreft de haaarcosmetica is Vitality's ons belangrijkste merk, aangezien we hiervan regiodealer zijn en het volledige assortiment op salonexclusieve basis aanbieden. Ter aanvulling hierop omvat ons assortiment welbekende merken als L'Oréal Professionnel, Wella Professionals, Keune en natuurlijk ons huismerk Mucho!.

Webshop verbeterd

Danny Leijden van Amstel benadrukt dat het volledige assortiment ook verkrijgbaar is in de webshop: "In de afgelopen tijd is deze sterk verbeterd. De gebruiksvriendelijkheid is vergroot en met één muisklik kom je uit bij het gewenste product. Bestellen is natuurlijk alleen mogelijk voor professionele kappers; om in te loggen op de webshop dien je over een KvK-nummer te beschikken."


De ontvangstlounge De workshopruimte

Mooiste studio van Noord-Holland

Tot slot is de nieuwe educatiestudio een belangrijk bedrijfsonderdeel. Regelmatig geven wij hier eigen trainingen, onder leiding van onze educators Nancy Stenzler en Claudia van Zwol. Verder durf ik rustig te beweren dat we over de mooiste studio van Noord-Holland beschikken en de industrie dat inmiddels ook ontdekt; de verhuur van de studio verloopt uitstekend en ook dat levert natuurlijk weer een bijdrage aan de verdere vergroting van onze bekendheid binnen de branche.